Over ons

Wil je je badkamer vernieuwen of renoveren, ons team staat voor je klaar. We bieden het complete pakket van sanitair – tegels – plafonds. Nieuwsgierig naar onze showroom en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan alvast een kijkje !

3D Badkamers

Elke beschikbare ruimte is anders. Heb je juist een grote badkamer of veel onhandige hoeken? Schuine daken? Geen zorgen, GBM Sanitair en tegelstudio kan met elke ruimte uit de voeten. Iedere badkamer wordt op maat ontworpen. “We beginnen met een slim 3D-ontwerp. Zo krijg je een helder beeld van het eindresultaat zodat jouw badkamer praktisch in gebruik wordt. En natuurlijk mooi om te zien!”

Gepassioneerde specialisten

Je kunt ervoor kiezen om zelf de installatie van de badkamer te doen. Je ontvangt alle spullen zodra deze in het magazijn ontvangen zijn bij GBM Sanitair en tegelstudio. “Laat je de installatie liever aan iemand anders over? Wij kunnen dit regelen voor je. Wij brengen je in contact met professionele installateurs waar wij vaak mee werken. Zij verzorgen het complete plaatje van leidingwerk – tegelen en af monteren.”

Breed assortiment

Wij verkopen vele sanitair topmerken tegen scherpe prijzen. Het sanitair assortiment van GBM sanitair en tegels is ruim en zeer divers. Ben je benieuwd naar ons sanitair assortiment? Bezoek onze winkel!


Advies op maat

GBM Sanitair en Tegel Studio is onafhankelijk en kan juist daarom samen met jou een keuze maken uit talloze merken. Kom gerust eens langs en laat je informeren over de grenzeloze mogelijkheden, die GBM Sanitairstudio te bieden heeft. De openingstijden zijn ruim, maar een adviesgesprek wordt bij voorkeur op afspraak gehouden. Je bent van harte welkom.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen