TECE

TECE fabriceert weldoordachte en verrassende oplossingen voor jouw badkamer en toilet – en dan met name ‘achter de wand’. Dan gaat het om inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoertechniek. Comfort, vormgeving en innovatie zijn de sleutelbegrippen van TECE die jouw badkamer beter, toegankelijker en mooier maken.

Schoonheid zit in eenvoud. Dat is zeker het geval bij TECEfilo, de nieuwe designbedieningsplaat voor urinoirs. Het strak afgewerkte ontwerp maakt het mogelijk om de bedieningsplaat volledig vlak in de wand in te bouwen.

De bedieningsplaat werkt door middel van infrarood, waardoor je zonder aanraking kunt spoelen – wel zo hygiënisch. Bovendien bespaar je een hoop water, omdat je de spoelduur zelf kunt programmeren.

gbm_Logo

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar de showroom van GBM in Beneden Leeuwen. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Hygiënisch zonder aanraken je toilet doorspoelen

Deze onzichtbare tegeldrain smelt samen met je vloer, mooier kan bijna niet

Less is more, design op je toilet

Deze vlakke bedieningsplaat is een aanwinst voor je toiletruimte

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen