Hoogwaardige kranen van Hotbath

Hotbath is een Nederlandse onderneming met een internationaal team van specialisten op het gebied van kranen. Ze mogen zich met recht één van dé kranen specialisten van Nederland noemen. Ze produceren -in Italië- hoogwaardige kranen met gevoel voor trends en uitmuntend design.

Specialisatie

Hotbath is dus gespecialiseerd in kranen – verkrijgbaar in veel verschillende kleuren! Maar daarnaast hebben ze ook douches en badkranen. Die in exact dezelfde kleur verkrijgbaar zijn als bijvoorbeeld de wastafelkraan. Zo weet je zeker dat er voor iedere stijl badkamer een kraan is die perfect past. Met een kraan van Hotbath ben jij verzekerd van duurzaam warmwatergebruik en genoeg druk bij een minimale wateraanvoer. Zo kun jij met een gerust hart genieten van het schitterende ontwerp van jouw nieuwe kraan.

De Cobber-serie, unieke en trendy kranen

De trendy designkranen van de Cobber lijn zijn verkrijgbaar in maar liefst vijftien finishes en zijn voorzien van slimme innovaties. Met het revolutionaire 3+3-systeem kan de kraan zowel links, rechts als boven de uitloop worden gemonteerd. Het Flower Power systeem zorgt ervoor dat je geen warm water verspilt en dat het water ook niet onnodig wordt verwarmd. En wil je echt voor iets bijzonders gaan? Dan zijn de Cobber living colours iets voor jou. Deze kranen veranderen op natuurlijke wijze van kleur. Een unieke eyecatcher voor iedere badkamer. Met de Cobber-serie komen vorm en innovatie op een elegante manier samen.

De Bro!-serie, echt Italiaans design

Voor iedereen die van echte Italiaans design houdt is de kranenserie Bro! perfect. Deze serie is speciaal ontworpen door de Italiaanse designers van BMB progretti. Gebaseerd op een snelle Italiaanse sportauto hebben zij deze kranen ontworpen. Met oog voor details en gevoel voor de snelle stijl is duidelijk terug te zien in deze kranen. Ze ogen krachtig maar met een elegant vleugje. Strak vormgegeven met een duidelijk design-statement. Kies je voor de Bro!-serie dan kies je voor echt Italiaans design.

De Laddy-serie, stijlvol en elegant

De Laddy-serie van Hotbath is het beste te omschrijven als stijlvol, sierlijk en elegant. Het verfijnde ontwerp komt helemaal tot zijn recht in dit tijdloze design. Omdat de Laddy-kranen zijn uitgerust met het Flower Power System is het een zeer zuinige kraan. Hierdoor weet je zeker dat je niet alleen een stijlvolle kraan hebt, maar ook een zeer duurzaam product in huis hebt gehaald.

Jouw badkamer is pas af met een kraan van Hotbath waarvan je jaren kunt genieten. Bij GBM weten we precies welk model perfect bij jouw past. We staan voor je klaar met advies. Kom langs of plan een afspraak bij GBM Sanitair- en tegelstudio in Beneden Leeuwen.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen