Optisch grotere badkamer met slimme tegelkeuzes

Droom je van een ruimere badkamer zonder ingrijpende verbouwingen? Bad in Beeld Bodegraven onthult hoe je met enkele slimme tegelkeuzes je badkamer optisch kunt vergroten!

Kies voor grote tegels

Een effectieve manier om je badkamer groter te laten lijken, is door het gebruik van grote tegels. Afmetingen zoals 60 cm of 90 cm laten de ruimte ruimer ogen. De sleutel ligt in de selectie van het juiste formaat, waarbij we rekening houden met de afmetingen van jouw badkamer.

Minder voegen en een subtiele voegkleur die past bij je tegels, zorgt ervoor dat je muur als één geheel aanvoelt. Bij GBM sanitair- en tegesltudio helpen onze experts je graag met het kiezen van het perfecte formaat voor jouw ruimte.

Een Vleugje Marmer voor Elegante Ruimtelijkheid

Marmeren tegels, bekend om hun unieke ader- of wolkenstructuur, zijn een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Voor kleinere ruimtes adviseren wij een rustiger marmerpatroon. Met onze marmerlook tegels kun je zelf een patroon kiezen dat de ruimte optisch vergroot. Een lambrisering van marmeren tegels rondom je toilet of doucheruimte kan een bijzonder elegant effect creëren.

Het Effect van Lichte Kleuren

Lichtgekleurde tegels, zoals beige, lichtgrijs of gebroken wit, zijn ideaal voor kleinere badkamers. Ze reflecteren het natuurlijke licht dat binnenvalt en creëren een illusie van meer ruimte. Voor badkamers met beperkt daglicht bieden wij speciale verlichtingsoplossingen om hetzelfde effect te bereiken. Combineer dit met donkere accessoires voor een stijlvol contrast!

Wil je tegels komen zien en voelen? Kom langs voor een flinke dosis badkamerinspiratie!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen

Verken de Mogelijkheden met Houtlook Tegels

Heb je al eens gedacht aan houtlook tegels? Deze bieden de warme uitstraling van hout, gecombineerd met de voordelen van tegels. Door hun langwerpige vorm helpen ze je badkamer groter te laten lijken, vooral als je ze gebruikt op een prominente muur in je badkamer.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen